Opis forum
Moderator
U mnie w klasie przez pewien czas tylko ja miałem. Później się dowiedziałem, że dawna koleżanka z podstawówki ma konto. Poza tym - nic. U mnie w szkole jakos tak nierysujący sami.
Shirenai napisał:
lol xD
A u mnie w klasie nie pojawiła się jeszcze moda na posiadanie konta na DA, mają je zaledwie dwie osoby ( w tym ja).
Ej wy chyba jakieś społeczeństwo macie zepsute u mnie na dA jest moze 4-5osób z całej szkoły i to czasc sam namówiłem, z sanoka mozę 20 osób. I jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek tym szpanował apropos wcześniejszego czyjegoś posta
Leon78657 napisał:
Shirenai napisał:
lol xD
A u mnie w klasie nie pojawiła się jeszcze moda na posiadanie konta na DA, mają je zaledwie dwie osoby ( w tym ja).
Ej wy chyba jakieś społeczeństwo macie zepsute u mnie na dA jest moze 4-5osób z całej szkoły i to czasc sam namówiłem, z sanoka mozę 20 osób. I jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek tym szpanował apropos wcześniejszego czyjegoś posta
Hm, ja nie piszę, że u mnie w klasie dużo osób ma konto, wprost przeciwne napisałam, że u mnie nie ma na to mody i konto mają zaledwie dwie osoby.
Shirenai napisał:
Leon78657 napisał:
Shirenai napisał:
lol xD
Hm, ja nie piszę, że u mnie w klasie dużo osób ma konto, wprost przeciwne napisałam, że u mnie nie ma na to mody i konto mają zaledwie dwie osoby.
Dla mnie dwie osoby to jest aż a jakbyś niezauważyła częśc wypowiedzi odniosłem także do wcześniejszego posta innego użytkownika ale nie zacytowałem go.
Leon78657 napisał:
Dla mnie dwie osoby to jest aż a jakbyś niezauważyła częśc wypowiedzi odniosłem także do wcześniejszego posta innego użytkownika ale nie zacytowałem go.
Hah, nie ma sprawy
kłócić się nie zamierzam
Ale dwie osoby na 30 to jednak tylko, nie aż
Shirenai napisał:
Leon78657 napisał:
Hah, nie ma sprawy
kłócić się nie zamierzam
Ale dwie osoby na 30 to jednak tylko, nie aż![]()
u mnie jedna na 31 to jednak juz jest duużo bo w większosci kals jest zero na 30
Rzemieślnik
ja trafiłam przez koleżankę XD" właściwie to nawet ona zakładała mi konto, a ja sie wgapiałam w monitor jak ta sierota