Opis forum
Tancerz ostrzy
O, to które piosenki polecasz? Ja w tej chwili mam: The Dragon Lies Bleeding i Riders of The Storm
Rzemieślnik
Też lubie "Riders of the Storm". Tej drugiej akurat nie mam XD Oprócz "Riders of the Storm podobają mi sie bardzo "Dreams come true", "Let The Hammer", "Remember Yesterday", "At the end of the Rainbow", "Hero`s Return"
na razie mam niestety tylko dwie płyty - "Crimson Thunder" i "Legcy of the Kings", musze zapolować na wiecej, muyhyhyhy... >: ]
Tancerz ostrzy
Wilcze, jakieś NAJLEPSZE piosenki Guardiana, tak na zaostrzenie apetytu mogłabyś podrzucić?
DragonForce - Fury of the storm. Ostatnio mam bzika na punkcie zespołu DragonForce, i właściwie na obecną chwile ich słucham. :3
shar-vampire napisał:
Wilcze, jakieś NAJLEPSZE piosenki Guardiana, tak na zaostrzenie apetytu mogłabyś podrzucić?
Wiesz, to w dużej mierze zależy od gustu. Ja tak NAJBARDZIEJ NAJBARDZIEJ lubię właśnie "And Then There Was Silence", "The Lord of The Rings" i "The Quest For Tanelorn" :3
Aktualnie leci u mnie "Come what may", o ile się nie mylę śpiewane przez Ewana McGregora i Nicole Kidman.
shar-vampire napisał:
"Lords of The ring", "Mirror, Mirror", "Valhalla", "Excalibur", "Celtic Spirit", "Battlefield", "Beyond The Ice"
Tancerz ostrzy
Szlachcic
W obecnej chwili słucham HammerFall - Back to Back. Postanowiłam trochę zasmakować w innym zespole i narazie oceniam na taki sobie ten HammerFall.
Ostatnio edytowany przez suicune94 (2009-09-04 15:01:51)
"Солдат" ("Żołnież") zespołu Пятница [5'nizza; czyli piątek), nom i dalej Junior Stress, do tego jeszcze "Reactor"..."Beeb beep song" Simone White, "Zestawa do Samobójstwa" Anti dread i takze ich "Ostatnia Podróż"
Ostatnio edytowany przez Leon78657 (2009-09-09 19:20:24)